Ontmoet Bernard Lievegoed

Bernard Lievegoed was een Nederlands psychiater, pedagoog, hoogleraar, organisatiedeskundige en antroposoof, die nauw betrokken was bij de ontwikkeling van de antroposofische beweging in Nederland

Ontmoet Fraukje

Mijn dochter Fenna volgt havo op het Bernard Lievegoed College. Fenna maakte zelf de keuze voor een middelbare school, maar omdat ik zelf ook veel affiniteit heb met de antroposofie, vond ik haar keuze heel fijn.

Ontmoet Jelle

Ik ben totaal niet creatief, maar ik ben zeker niet onhandig. Als ik duidelijk mijn doel voor ogen houd, dan kom ik er altijd uit. Ik wil arts worden en daar hoef ik niet heel creatief voor te zijn.

Ontmoet Hermine

Periodeonderwijs is zo leuk! Zowel voor leerlingen als voor mij, omdat ik mijn bevlogenheid voor mijn vak erin kwijt kan. Het gaat op het Bernard Lievegoed College om de kwaliteit en niet om de kwantiteit.

Ontmoet Quinte

Ik leer op mijn school nieuwe kanten van mezelf ontdekken. Zo ben ik creatiever geworden en beleef ik veel plezier aan smeden.

Ontmoet Jos

Werken op het Bernard Lievegoed College is werken met superveel vrijheid. Hier kan ik met ideeën komen en kan ik lesgeven vanuit de zaken waar ik enthousiast over ben.

Ontmoet Lili

De eerste drie jaar zit je hier op school in een heterogene klas met leerlingen van andere niveaus. Dat is heel fijn, omdat je zo veel leerlingen leert kennen.

Ontmoet Milan

Leerlingen echt leren kennen en hen zien is een groot goed op het Bernard Lievegoed College. Als een leerling even niet zo lekker mee doet, dan weet ik dat er altijd iets achter zit.

SCHOOLGIDS
2021-2022

praktische en
inhoudelijke informatie

27
sep

EWS-week 12V6

EWS-week
28
sep
30
sep

Michaelsactie

Michaelsactie