MGL_YouTubeResponseException: [400]: MGL Youtube: API key not valid. Please pass a valid API key.
Error: global - badRequest
MGL Tubelab error:

Ontmoet Paco

Ik ben Paco, 15 jaar en zit in klas 10tl. De afwisseling in vakken op deze school vind ik erg fijn. Dit zorgt als het ware voor afleiding tussen de vakken door. We beginnen altijd met periode en aansluitend is er een verdeling van vakken waarbij ik of met mijn hoofd, of met mijn handen bezig ben.

Ontmoet Bernard Lievegoed

Bernard Lievegoed was een Nederlands psychiater, pedagoog, hoogleraar, organisatiedeskundige en antroposoof, die nauw betrokken was bij de ontwikkeling van de antroposofische beweging in Nederland

Ontmoet Jelle

Ik ben totaal niet creatief, maar ik ben zeker niet onhandig. Als ik duidelijk mijn doel voor ogen houd, dan kom ik er altijd uit. Ik wil arts worden en daar hoef ik niet heel creatief voor te zijn.

Ontmoet Hermine

Periodeonderwijs is zo leuk! Zowel voor leerlingen als voor mij, omdat ik mijn bevlogenheid voor mijn vak erin kwijt kan. Het gaat op het Bernard Lievegoed College om de kwaliteit en niet om de kwantiteit.

Ontmoet Quinte

Ik leer op mijn school nieuwe kanten van mezelf ontdekken. Zo ben ik creatiever geworden en beleef ik veel plezier aan smeden.

Ontmoet Jos

Werken op het Bernard Lievegoed College is werken met superveel vrijheid. Hier kan ik met ideeën komen en kan ik lesgeven vanuit de zaken waar ik enthousiast over ben.

Ontmoet Milan

Leerlingen echt leren kennen en hen zien is een groot goed op het Bernard Lievegoed College. Als een leerling even niet zo lekker mee doet, dan weet ik dat er altijd iets achter zit.

SCHOOLGIDS