BLC_website_0035_guyhouben

Wat leuk dat jullie een kijkje nemen op onze website. De overstap naar de middelbare school is een spannende stap, maar ook een heel leuke stap! We helpen jullie graag bij het maken van de juiste schoolkeuze. Van belang is in ieder geval om goed te oriënteren en niks uit te sluiten, ben nieuwsgierig en bezoek zoveel mogelijk open dagen.

AANMELDEN

De aanmelding voor schooljaar 2024-2025 is inmiddels gesloten. Mochten jullie vragen hebben over de aanmelding of ons onderwijs, stuur dan een mail naar Rachelle Kennis - voorzitter van de aannamecommissie- r.kennis@stichtinglvo.nl

In onze aannamebrochure 2024-2025 is alle informatie over de toelating en de aanmeldprocedure terug te vinden. De afgelopen jaren heeft er een loting plaatsgevonden omdat we meer aanmeldingen binnenkregen dan dat er plaatsen beschikbaar waren. In de bijlage lotingprocedure, lichten we de procedure rondom de (eventuele) loting toe. De aannamebrochure & lotingprocedure voor het schooljaar 2025-2026 worden medio oktober 2024 online geplaatst.

 

 

SCHOOLGIDS