BLC_website_0035_guyhouben

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Als je nu in groep 8 zit, dan ben je je vast samen met je ouders en/of verzorgers aan het voorbereiden op de stap naar de middelbare school. Een spannende stap, maar ook echt een hele leuk stap! We helpen je graag bij het maken van de juiste schoolkeuze. Van belang is in ieder geval om je goed te oriënteren en niks uitsluit, ben nieuwsgierig en bezoek zoveel mogelijk open dagen.

Misschien wil je alvast een kijkje nemen in onze school! Dit kan via de volgende film: BLC the movie.

AANMELDEN

Je hebt vast gehoord dat we de afgelopen jaren hebben moeten loten. Dat komt omdat we dan meer aanmeldingen hebben dan plaatsen. In ons gebouw kunnen maximaal 930 leerlingen, hierdoor kunnen we 180 leerlingen per schooljaar aannemen. Daarnaast vinden we het belangrijk om het onderwijs zo te geven als we zeggen dat we doen. Niet iedere docent kan op een vrijeschool werken, het vraagt een andere manier van werken.

Mocht het zo zijn dat we moeten loten, en je bent niet ingeloot, dan hoef je je niet druk te maken. Je kunt dan altijd naar de andere school die ook op je lijstje stond.

Mochten jij of je ouder(s)/verzorger(s) vragen hebben over de aanmelding of over ons onderwijs, mail dan naar Jitske Kraan, leerlingcoördinator van de klassen 7, 8 en 9 en voorzitter van de aannamecommissie (j.kraan@stichtinglvo.nl).

Je vindt in onze aannamebrochure alle informatie over de exacte data, de toelating, de procedure en het aanmelden. De aannamebrochure 2021-2022 verschijnt medio oktober 2021.

 

 

SCHOOLGIDS
2021-2022

praktische en
inhoudelijke informatie

29
nov
06
dec

Adventvertelling in periode

Adventvertelling
07
dec
13
dec

Adventvertelling in periode

Adventvertelling
20
dec

Adventvertelling in periode

Adventvertelling