BLC_website_0035_guyhouben

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Als je nu in groep 8 zit, dan ben je je vast samen met je ouders en/of verzorgers aan het voorbereiden op de stap naar de middelbare school. Een spannende stap, maar ook echt een hele leuk stap! We helpen je graag bij het maken van de juiste schoolkeuze. Van belang is in ieder geval om je goed te oriënteren en niks uitsluit, ben nieuwsgierig en bezoek zoveel mogelijk open dagen.

Dit jaar is wel alles anders vanwege het coronavirus. Dat heeft ook gevolgen voor onze open dag, die is dit jaar digitaal. En weet je, dit jaar maken we er ook een feestje van!

Dus al ben je nog niet in ons gebouw geweest, wij zorgen door onze activiteiten dat je ons goed leert kennen.
We verheugen ons erop jullie te ontmoeten!
Houd onze website in de gaten voor verdere informatie.

AANMELDEN

Je hebt vast gehoord dat er jaren zijn dat we moeten loten. Dat komt omdat we dan te veel aanmeldingen hebben. In ons gebouw kunnen maximaal 930 leerlingen, hierdoor kunnen we 180 leerlingen per schooljaar aannemen. Daarnaast vinden we het belangrijk om het onderwijs zo te geven als we zeggen dat we doen. Niet iedere docent kan op een vrijeschool werken, het vraagt een andere manier van werken.

Mocht het zo zijn dat we moeten loten, en je bent niet ingeloot, dan hoef je je niet druk te maken. Je kunt dan altijd naar de school die ook op je lijstje stond.

Mochten jij of je ouders vragen hebben over de aanmelding of over ons onderwijs, mail dan naar Jitske Kraan, leerlingcoördinator van de klassen 7, 8 en 9 en voorzitter van de aannamecommissie (j.kraan@stichtinglvo.nl).
Je vindt in onze aannamebrochure alle informatie over de exacte data, de toelating, de procedure en het aanmelden.

 

 

SCHOOLGIDS
2020-2021

praktische en
inhoudelijke informatie

22
jun

CE 2e tijdvak

CE 2e tijdvak
23
jun
28
jun

Proefwerkweek

Proefwerkweek
02
jul

Uitslagdag 2e tijdvak

Uitslagdag 2e tijdvak