leerlingenraad

Leerlingenraad zoekt nieuwe leden!

Onze leerlingenraad is op zoek naar nieuwe leden! Leerlingen kunnen maandag 12 april of dinsdag 13 april deelnemen aan één van de open vergaderingen in de grote pauzes in lokaal 0.10. Natuurlijk vinden deze op gepaste afstand plaats. Aanmelden is niet nodig, leerlingen kunnen vrijblijvend binnenlopen.

De leerlingenraad vergadert over problemen en zaken die beter kunnen op onze school. Samen zoeken zij naar oplossingen om onze school te verbeteren. Leerlingen spelen hierin een hele belangrijke rol! Zij weten namelijk het beste wat er goed gaat en wat er wellicht nog beter kan, en maken het verschil.

We willen heel graag nieuwe leden in de leerlingenraad. Hoe meer leden we hebben, hoe meer stemmen we kunnen horen! Het maakt niet uit in welke klas je als leerling zit, want we hebben input van alle klassen nodig. De leerlingenraad is een hechte en gezellige groep die met meer leden alleen maar beter kan worden.

Op maandag 12 en dinsdag 13 april in de grote pauze in lokaal 0.10 organiseren ze een “open vergadering”, zodat iedereen kan ervaren hoe een vergadering er normaal gesproken uitziet en leerlingen kunnen kijken of het hen leuk lijkt om bij de raad te komen.

Voor vragen en opmerkingen kan er worden gemaild naar: leerlingenraad@bernardlievegoedcollege.nl

SCHOOLGIDS