Instagram post 2 Lead your future

Lead your future

Op vrijdag 12 november van 13.00 – 16.15 uur komt Lead Your Future naar Maastricht. Lead Your Future organiseert in samenwerking met onze decanen een event (op een externe locatie die we nog later zullen communiceren) een middag vol workshops voor leerlingen om meer antwoorden te krijgen op de vragen die zij zoal hebben. De volgende workshops worden aangeboden:

Workshop – Ontdek je talenten

Weet jij eigenlijk al wat jouw talenten zijn? Want iedereen heeft namelijk talent. Ja echt. Jij dus ook. Talent hebben betekent niet alleen dat je uitblinkt in zingen of hockeyen. Talent is ook goed zijn in de meer alledaagse dingen, bijvoorbeeld; organiseren, luisteren of misschien wel leiding geven. In deze workshop krijg jij meer te weten over hoe jij je talenten ontdekt en wat deze dan zijn. 

Workshop personal branding – Hoe presenteer je jezelf?

Als je straks gaat studeren en uiteindelijk gaat werken, zul je altijd te maken hebben met hoe je jezelf presenteert aan anderen. Dit geldt niet alleen offline, maar ook voor de online wereld. Waar jullie generatie veel mee te maken heeft! Maar hoe doe je dat presenteren van jezelf op de best mogelijke manier? Tijdens de workshop personal branding krijg je allerlei tips & tricks die jou gaan helpen in je studententijd en je carrière! 

Talks & inspiratie – Rolmodellen ronde

In kleinere groepjes krijg jij de kans om te praten met rolmodellen uit verschillende sectoren en vakgebieden. Zo kan jij nog beter ontdekken wat je nu precies wilt voor jouw toekomst. Deze rolmodellen zijn er om jou te helpen om al je vragen te beantwoorden dus kom vooral voorbereid! 

Samengevat

  • Vrijdag 12 november om 13.00 tot 16.15
  • Locatie: wordt later gecommuniceerd
  • Aantal plekken beschikbaar: 50
  • De leerlingen kunnen zich aanmelden (tot uiterlijk dinsdag 2 november) via: aanmeldlink
  • Zie ook de poster: Lead Your Future

 

SCHOOLGIDS