Laden Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

september 2020

Michaëlsactie

29 september

Het Michaëlsfeest, dat wij in september aan het begin van de herfst vieren, is een feest waarbij op de vrijescholen het oogsten wordt gevierd. Er wordt veel gegraven en gesjouwd en de oogst wordt verwerkt. Op school vertaalt zich dat in de Michaëlsactie waarbij elke jaarlaag (behalve de examenklassen) middels een activiteit waar moed voor nodig is, geld ophalen op voor het goede doel.

oktober 2020

ouderavond klas 9 – vakkenkeuze

1 oktober

Tijdens deze ouderavond willen we jullie als decanen informeren over de verschillende keuzemogelijkheden binnen de aangeboden profielen en studierichtingen. Daarnaast laten wij zien hoe jullie deze keuzes aan ons kunnen doorgeven en voor wanneer dit dient te gebeuren. Als laatste werpen we een blik op de beschikbare informatie waar ouders en leerlingen gebruik van kunnen maken ter ondersteuning van een goede keuze.

Profiel ASL – Explore your future klas 10H

5 oktober

Afgelopen schooljaar hebben leerlingen een keuze gemaakt voor een profiel in de bovenbouw. In de toekomst zullen zij wederom een keuze moeten maken, een vervolgopleiding. Door middel van een professioneel bureau, dat o.a. gespecialiseerd is in het maken van een studiekeuze, starten de leerlingen van havo en vwo met de LOB in de bovenbouw. Dit gebeurt in kleine groepen. Zo krijgen zij een beeld van hun interesses, kwaliteiten en motivatie en potentiële vervolgopleidingen die hier bij aansluiten.

+ Exporteer Evenementen

SCHOOLGIDS
2020-2021

praktische en
inhoudelijke informatie

Een nieuwe naam, een nieuw logo en website

Yesss! Vanaf 1 augustus 2020 zal de vrijeschool voor voortgezet… →

Scroll naar boven